At vælge de rigtige investeringer for dig

Med alle investeringsmuligheder derude i dag, kan det synes vanskeligt at afgøre, hvilken en er den rigtige for dig. Når det virkelig kommer til, er at have sådan et stort udvalg af muligheder, mere en fordel end en hindring… Det kan du tilpasse din investeringsportefølje til din individuelle smag meget mere, end du ville være i stand til med kun nogle få valgmuligheder.

Desværre kan det sommetider være ganske svært at regne ud, hvis en investering er rigtige for dig, indtil det er for sent… bestanden kan gå gennem en drastisk stige eller falde i pris, eller du måske kun har en begrænset tid til at investere i en bestemt virksomheds lager før en fusion eller split.

For at hjælpe dig med at drage fordel af de investeringsmuligheder, der præsenterer sig selv til dig, er her et par nyttige tips, der kan hjælpe dig med at beslutte, hvorvidt en investering er den rigtige for dig.

Pris

Naturligvis, den pris, som en aktie eller obligation i øjeblikket sælger for kan gøre en stor forskel på hvorvidt investeringsmulighed er rigtige for dig. Hvis du prøver at investere på en begrænset indkomst eller du simpelthen ikke har penge til overs for store investeringer, kan du overveje visse dyre aktier, medmindre du er temmelig sikker på, at de vil vise dig et godt afkast. Selv da, kan du overveje at købe delvis aktier over tid i stedet for flere aktier nu.

Historie

Historien om en bestemt aktie eller obligation kan fortælle dig en masse. Hvis prisen for en bestemt bestand har altid været ganske lav og pludselig stiger over tid, er der en god chance for, at det vil falde igen inden alt for længe og hvis du investere når det er høj kan du miste penge på deal. På den anden side, hvis en bestemt bestand har været klatring støt eller har taget en lille dukkert fra sin sædvanlige priser (uden nogen selskab nyheder forårsager drop) så du måske har en god chance for at tjene penge i det lange løb.

Tid

Nogle investeringsmuligheder har en frist, der er knyttet til dem…. måske en virksomhed sælger aktier for en kort periode for at finde investorer til en ny gren, eller en virksomhed er klar til at fusionere med en anden eller delt fra en anden. Du bør bruge forsigtighed inden det besluttes for at investere i en af disse muligheder og undersøge aktiekurserne for de involverede virksomheder. Hvis de har klaret sig godt i fortiden, er der en god ændring, der vil du kunne komme ud på toppen i handlen. Hvis imidlertid selskabet har haft problemer (især for nylig), du måske være bedre tjent at lade denne ene forbi dig.

Anbefalinger

Hvor du hører om investeringsmulighed kan have stor indflydelse på hvordan god mulighed for rent faktisk er. Rådgivning fra markedet fagfolk kan normalt være tillid til at være god, men du bør aldrig handler på en bestand tip, som du modtager som del af en uønsket e-mail eller uønsket reklame. Du bør også tage stor forsigtighed, hvis du tilfældigvis til at arbejde for det firma, du har hørt tip om… afhængigt af hvad du køber og når du kan have problemer med insiderhandel betyder, at du havde adgang til oplysninger, som offentligheden ikke.

Andre omstændigheder

Der er naturligvis andre omstændigheder, der måtte opstå, ikke er nævnt her. Hvis dette sker, derefter søge råd hos en person, du har tillid til eller blot følge dine egne instinkter.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt:

Dette indlæg blev udgivet i Generelt. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.