Tips til at spare penge på madbudgettet

Du kender nok til det, hvor du går nede i supermarkedet efter arbejde, og du har travlt med at komme hjem og lave mad til hele familien. Du ender med at hælde alt for mange varer ned i din indkøbsvogn, fordi du er blevet styret af din lyst og sult. Det kan hurtigt ende med at blive nogle alt for dyre handleture, hvis du kan nikke genkendende til det her. Derfor får du her tips og tricks til, hvordan du kan spare penge på dit madbudget, så du kan blive mere økonomisk omkring dine indkøb.

  • Lav en madplan – og hold dig til den
  • Brug rester
  • Lav større portioner, så der er til flere dage
  • Hæv et beløb hver uge, som du må handle for
  • Undgå impulskøb
  • Lav en indkøbsseddel
  • Gå efter de gode tilbud

Der er hjælp at hente til uforudsete udgifter

Hvis december måned også har været hård for din bankkonto, og du ikke føler, at du kan komme ordentligt fra start med dit nye madbudget, kan du foretage et kviklån. På den måde kan du med ro i maven og på kontoen implementere dit nye madbudget i hverdagen. Når du har fundet den rytme, som passer dig bedst, kan du altså med en smule mere bevidsthed spare rigtig mange penge på madposten.

Det kan nemt komme til at ske, at du i en periode er kommet til at bruge for mange penge i forhold til det budget, du har lagt. Det er ikke sikkert, at det er madposten der har overskredet sit beløb. Måske har bilen haft brug for en reparation, det kan være, at du har været til en del fødselsdage, eller at børnene har fået nyt udetøj til børnehaven. Hvis det er sket for dig, så lån 20000 kroner. På den måde sikrer du dig, at de dyre og uforudsete udgifter ikke kommer til at gå ud over dit madbudget, som du endelig har fået op at køre. Det kan du læse meget mere om online, hvor du også kan finde lige præcis det lån der passer til dig.

Dette indlæg blev udgivet i lån. Bogmærk permalinket.